Uppehåll.

Det blir lätt uppehåll. Förra veckan hade jag en massa att göra, som gjorde att jag inte kom ut i spåret. Därtill kom ganska svårt väder – i går snöade det till den grad att jag bestämde att det inte gick att kuta omkring i Roslagen. Nästan en vecka – och vips har man en ful glugg i träningsdagboken.

Nå, i dag kom jag ju i alla fall ut. Bra förhållanden: minus två, välplogat, måttligt blåsigt. Och det är storslaget med havet. Jag har tidigare talat om färjprakten: det är härligt att se den klargula Gräsöfärjan på ett gröngrått hav, under en gråblek himmel, och med Gräsö som en skogsgrå remsa mellan hav och himmel. I själva hamnen ligger isen som ett glest pussel mellan pirarna, med svarta fogar mellan de bleka pusselbitarna.

Jag ha märkt det många gånger – det är enklare och skönare att springa på vintern än i sommarhettan. tiden blev okej, ingen dundertid, men rätt okej efter ett så långt uppenhåll. 49,46 tog rundan.

Shuffle-funktionen hade ingen bra dag i iphonen. Inget riktigt inspirerande:

Mazzy Star – Be My Angel

The Lounge Lizzard – Stompin’ at the Corona

Yoko Ono – Walking on Thin Ice

Muslimgauze – Lost Zwawa

The New York Models – Fashion

Front 242 – First in / First out

Li’l Louis – New Dance Beat

Joe Michael – Dancin’

Telex – Moskow Diskow

Daft Punk – One More Time

Hood – A Shot Across the Bow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.