Back to Trudging.

Tungt i dag. Det toksnöar ute, och vägarna är illa plogade. Det var i och för sig ganska behagligt varmt, omkring noll, oh inte minsta halt, men att springa i snö är alltid ganska tungt. Borde nog köpa skidor. Rundan gick lite långsammare än senast, men det skyller jag på snön.

Musik under rundan enligt följande:

Isolée – Jelly Baby/Fish

Кино – Место для шага назад

Caberné Deneuve – Синяки и шишки

Hood – Fashion Mistake of the Decade

Кино – Стук

Wire – Silk Skin Paws

The Slits – I Heard it through the Grape Vine

Flirts – Boy Crazy

Hermans – Space Women

The Pop Group – Don’t Call Me Pain

Flirts – Miss You

Кино – Завтра война

Stone Roses – Shoot You Down

4 reaktioner till “Back to Trudging.”

  1. Hmpf, när blev ”speciell” liktydigt med gnäll eller ens kritik. Håll du ditt speciella huvud högt och var tacksam för att det inte är flamingokvintetten från Lokets bästa låtar som strömmar ur din ipod, eller ens nåt från Beatles vita album, som det kan göra ur andras musikspelare.

  2. Det är svårt att inte bli imponerad av ert enträgna och flitiga kommenterande, men jag måste säga att ert gnäll är lite speciellt. Min musik är stencool, albeit fyra-fem år föråldrad. Men jag ska justera uppgiften om Space Women.

  3. jag håller inte med farbror j. jag tycker precis tvärtom. det är svårt att inte bli imponerad av ditt enträgna och flitiga musiklyssnande, men jag måste säga att ditt rännande förefaller mig något lite speciell.

    men ett finger i luften, låten heter space women och gruppen heter herman’s rocket.

  4. Det är svårt att inte bli imponerad av ditt enträgna och flitiga rännande, men jag måste säga att din musik förefaller mig något lite speciell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.