Macho City.

Mitt musikbiblioteks längsta låt poppade upp – den 16 minuter långa Macho City. Sista minuten är mest bara ljudet av ett regn, och det passade ju ganska bra i den blöta snö jag hade att springa i. Snön börjar bli porös och tung och mjuk. Det är rätt knöligt att springa, men bättre än i nysnön. Men trots mina nästintill herkuliska ansträngningar i spåret är det svårt att känna någon riktig machismo. I dag var jag i och för sig under sju minuter på kilometern, men det är ändå rätt ynkligt. Och jag är trött som en trasa, och känner mig måttligt manlig där jag ligger medvetslös på badrumsgolvet.

Därmed ges en förklaring till dagens korta musiklista:

Joe Michael – Dancing

Кино – Троллейбус

U96 – Das Boot

Free Kitten – Sex Boy

Steve Miller Band – Macho City

Solvent – My Radio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.