Rekord!

I dag sprang jag som en oljad blixt i medvind och utförsbacke. Snittiden på kilometern blev 6,34 och det är väl egentligen inte så vansinnigt imponerande, men det var roligt ändå att springa snabbare än jag gjort på 15 månader. Jag tycker det är rätt skönt att veta att det går att komma igång igen, och jag har korpat åt en plats åt träningen i min extremt glesa agenda.

Det ska bli skoj att se hur tiderna blir när jag får springa på ett torrt och jämt underlag. Nu är halkan här, och det är i synnerhet jobbigt på cykelvägarna ut mot Fagerskogen. Här och där finns det bar asfalt och det fäste jag får då känns nästan skrämmande.

Men jag måste ändå säga att det är förunderligt vad lite folk det är i Fagerskogen! I dag såg jag för ANDRA gången på hela vintern en skidåkare. Sammanlagt har jag sedan mitten av januari, på två månader alltså, bara sett några enstaka motionärer.

Kanske är det att jag springer på morgnarna? Alla andra tränar efter jobbet.

Och ingen annan får lyssna till exakt den här låtlistan:

Kid Koala and Money Mark – Carpel Tunnel Syndrome

Кино – Алюминивые огурцы

Isolée – logiciel

A Silver Mt. Zion – Blown-Out Joy from Heaven’s Mercied Hole

The Committee – Dub U Say

New Order – Temptation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.