Tö.

I skogen går det ganska bra att springa nu: spåret är grundligt trampat, lite ojämnt, men man sjunker inte ner till knäna eller ens till fotknölarna. Det är ganska skönt, och det känns bra att kunna försöka öka lite i utförsbackarna. Men till och från själva löpspåret springer jag längs en cykelväg, och där märks det ursinniga töandet rätt starkt just nu. På soliga ställen kan det redan vara barmark; på andra är det snömodd och på ytterligare andra är det vansinnigt halt. Men det blev en bra runda ändå.

Dagens musik:

Alex Goher – Italomatic

Muslimgauze – The Zouave Who Turned a Blind

Orchre Oak – Camel Dreams

Frank Zappa – No. 3: 1st Movement – Andantino

T. Raumschmiere – Ost-Strom

Запрещенные барабанщики – Человек-Амфибия

Daft Punk – Short Circuit

Jurassic 5 – Break

Muslimgauze – Gopi Juggle

AFX – Crying in Your Face

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.