Sportlov.

Eftersom det har varit sportlov har jag låtit bli att springa. Och än en gång konstaterar jag att det är mycket lättare att låta bli att träna än att träna. Dock samlade jag mig till en runda i dag (jag hade inga bra skäl att låta bli – vädret var fint och jag har inte bråttom någonstans och jag mår prima). Spåret var rätt väl uppsprunget och fast och solen gassade på ryggen.

Det som ÄR roligt med att springa så här års är den starka känslan av att årstiderna förändras. Det är så tydligt att solen står högre, snödrivorna ändrar karaktär, även om de kanske inte nödvändigt ännu har blivit så värst mycket lägre. Årsgången känns. Det gillar jag.

Dagens lurar innehöll följande konstnärligt högstående alster:

New Order – Blue Monday

Isolée – djemal et jamshid

New Order – Touched by the Hand of God

Wire – The Queen of Ur and the King of Um

Леонид Утесов – Тюх-Тюх-Тюх

Front 242 – Until Death (Us Do Part)

Dead or Alive – You Spin me Round (Like a Record)

En kommentar till “Sportlov.”

  1. Visst är det trist detta enkla faktum att det är mycket lättare att strunta i träningen än att genomföra den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.