Menföre.

Nysnö är mycket roligare i utförsbacken än i löpspåret. Dagens runda gick rentav långsammare än i går, eftersom det var slitigt att springa i fem centimeters nysnö större delen av rundan. På sätt och vis lite romantiskt att springa i orörd nysnö, men definitivt tyngre. I varje fall skyller jag den fantastiskt långsamma tiden på det. På en del av sträckan hade onda människor gått i skidspåret. Även om jag själv inte blir drabbad av sånt, så blev jag upprörd: man går inte i skidspår! Man klottrar inte på kyrkor, man bajsar inte i postlådor (eller i trappuppgångar heller, förresten), och man går inte i skidspår.

På plussidan ska nämnas att träningsvärken håller på att ge med sig. Det är ändå ganska skönt att veta, att det bara tar en vecka efter ett så här långt träningsuppehåll för kroppen att anpassa sig till de nya ansträngningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.