Gardin.

Enköping. Ett problem när man flyttar till en ny bostad, är att man inte har gardiner. Efter en vecka som wannabe-Laestadian har jag nu tröttnat på att inte ha gardiner, så jag gick till Åhlens för att handla gardiner. Och en gardinstång.

Ska väl säga att jag inte riktigt kan uppamma samma passion för gardiner som min gamla mor, som hade ett passionerat förhållande till alla former av textilarrangemang i fönster.

Jag köpte ett par raka historier som förlänar min lilla bostad en stram elegans. Stiligt.

2 reaktioner till “Gardin.”

  1. Ska man alltså av detta dra slutsatsen att du flyttat till Enköping???? Det blev säkert snyggt med dina raka gardiner. Men mattor är viktigare.

  2. Grattis till gardinerna. Du brukar ju i passionerade ordalag berätta om ditt föhållande till städning. Ligger inte gardiner inom samma härad på nåt’ vis. Jag kan rekommendera många av de heminredningsprogram som visas var dag i veckan på tv, där kan man få många tips om hur man ”piffar” med gadiner och kuddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.