En dag som man.

Askö. I dag släpade jag och kånkade och slängde. Jag har haft en massa bråte här, och det var tid att befria sig från det onödiga ägandets börda. Redan förra veckan hade jag rensat ut en massa skräp och lagt i stora högar på gården. Nu hade jag en skåpbil till mitt förfogande, och skräpet skulle på tippen.
En härlig solig oktoberdag – brittsommar när den är som brittsomrigast. Och en skåpbil och massor med sopor. Och ingen trängsel på tippen i Väddika. Det var bara jag och några hantverkare, och vi hälsade så där, som bara det fysiska arbetets män hälsar. Tre vändor blev det. Och sen – till Uppsala för att lämna tillbaka maskinen. Mer manligt utbyte. Jag hade till och med tankat rätt – med diesel. Sen vandrade jag in till stan och tog en latte på en bokhandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.