Blodet droppar.

S:t Petersburg. Jag trodde jag hade bekväma skor, men redan efter två dagars intensivt promenerande på stan, hade jag blåsor på fötterna och kände en viss olust inför ytterligare fyra dagars promenader. De bekväma skorna visade sig ha alldeles för mjuka och tunna sulor för at tkunna fungera i en fientlig miljö, komponerad av asfalt, saltslask och minusgrader. Jag köpte nya skor. Vilket fungerade bra mot blåsorna, men å andra sidan genererade vanliga nya-skor-skavsår.
Så här sitter jag och njuter ett glas frukost-juice på ett wififik. Fötterna blör, snön faller och jag har två dagar kvar att promenera. I kväll hoppas jag träffa en extremt uppdagen kompis, en filmare som knappast verkar ha haft en minut ledigt de senaste månaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.