Packa för ett år.

Hur gör man när man packar resväskan för att vara borta ett år? Lite marigt, faktiskt. Jag kan ju liksom inte packa ner flera hundra par kalsonger, utan får lita på att jag kommer att kunna få tag på tvättmaskiner även i Georgien.
Och ska min gamla ryska lärobok med: Självstudier i georgiska” Jag har aldrig orkat längre än till första sidan. Att georgiskan har ett alldeles eget alfabet är en sak, men första ordet man ska lära sig är ”pappa”, vilket på georgiska blir ”mama”… Då inser man att det där är nog ett rätt motsträvigt språk.
Och ska varma jackan med? Behövs sånt under palmerna på Rustaveliavenyn i Tbilisi?
Lika bra att vänta med att packa tills jag måste sopa ihop allt som bara finns i närheten i full panik. Det löser sig.

2 reaktioner till “Packa för ett år.”

  1. Hallå där! Ska du tillbringa ett helt år i georgien? och finns det verkligen inte kalsonger att köpa där, det låter liiiite konstigt…
    Jag packade en gång en väska och blev borta i två år. Så jag tror att du kan vara helt lugn: det kommer att funka. Men du fortsätter väl att blogga?

  2. Oj, vad spännande! Vad ska du göra i Georgien?
    Det är alltid marigt att packa. Själv är jag i full färd med att packa ihop mitt Göteborgsliv för en flytt till Krokom (alt. Östersund), där jag på obestämd tid ska jobba som bibliotekarie. Same same but different …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.