Allt har en förklaring!

Jag är uppe i hisnande tio besökare i snitt dagligen, och har börjat förstå hur statistiksystemen fungerar för min webbplats. Jag ser rätt tydligt hur många som besöker sidan och hur länge de stannar för att njuta min visdom – i snitt 10 till 20 sekunder. Det bevisar min enastående förmåga att koncentrerat och pedagogiskt få fram mitt budskap. På tio sekunder har jag förklarat världen. Mina läsare är klokare än vad de var för tio sekunder sedan. Och allt tack vare mig. Bugar ödmjukt.

Speciellt roligt är att läsa statistiken över HUR folk hittat hit. Vilka sökord som använts för att google ska peka på just min lilla bit av det nebulösa Internet. De flesta verkar söka på korrespondent eller Jerusalem eller Per Enerud. Någon sökte på ”gamla munkar”, någon annan på ”när kom granar till norden”. Men någon stackare hittade till mig genom att söka på Titthålskirurgi Historia.

Jag kan inte tänka mig NÅGON webbplats som ger så LITE information om titthålskirurgi som min. Jag kunde inte ens minnas att jag ens talat om titthålskirurgi – tills det visade sig att jag använde ordet i mitt Harry Potter-inlägg.

Någonstans därute sitter en djupt besviken Internetsökare och grämer sig över att ha slösat tio-tjugo sekunder av sitt sökande efter titthålskirurgins historia. På mig! Och det roliga är ju att nu har jag nämnt titthålskirurgi fem gånger till, och allt fler titthålskirurger kommer därmed att hamna hos mig. Hos mig! När de söker efter sitt hantverks historia.
Det känns som om jag skapar oreda i Internet! Yes!!!

En kommentar till “Allt har en förklaring!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.