Östhammar. I dag har jag fördärvat förstklassiga livsmedel. Av färskaste finaste nyplockadaste blodriska, äkta smör, vispgrädde, färskpotatis och fläskkotletter har jag tillrett bränt översaltat kött med halvkokt potatis och klumpig blodrisksås.
Tankar och tänkande om världen och värden
Östhammar. I dag har jag fördärvat förstklassiga livsmedel. Av färskaste finaste nyplockadaste blodriska, äkta smör, vispgrädde, färskpotatis och fläskkotletter har jag tillrett bränt översaltat kött med halvkokt potatis och klumpig blodrisksås.
Nej, det är klart att det krävs både kompetens och begåvning. Jag glömde dessutom nämna att jag hade alldeles för mycket lök i såsen, den klumpiga. Lyckligtvis finns det hur mycket smaskensa blodriskor överallt, så jag får göra nya försök. I dag stekte jag dem helt enkelt och åt blodriskor ihop med mathavre.
Men hur bar du dig åt? Det skall inte gå an att förstöra såna råvaror!