Små borrar i min kropp.

Små djur skruvar sig omkring i kroppen på mig. Jag är fullsmockad med spiroketer: små korkskruvar som en fästing kräkts upp i mig, strax under nyckelbenet. Jag har säkert ryckt ut tio fästingar ur kroppen i sommar utan att närmare bekymra mig över det. Jag är vaccinerad mot TBE och jag har en bra pincett. Men årets sista fästing fann det lämpligt att häva ur sig mikroorganismer som nu alltså tuggar på mina nerver. Jag hade ont i ryggen, jag fick en konstig huvudvärk. Det tog doktorn två sekunder att ställa diagnos: borrelia.

Så jag fick en jättemegagigantisk ask med piller, och har nu givit mig av på bättringsvägen. Men lite skakande ändå att få en så pass läskig sjukdom.

4 reaktioner till “Små borrar i min kropp.”

  1. Tack, tack, jag mår riktigt bra! Jag hann aldrig bli riktigt sjuk innan jag fick starka piller. Tack för omsorgen, allihop! Och jag kan varmt rekommendera min smarta och vackra dotter Marias blogg — ladoga.wordpress.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.