Pb 2010

Yes, bröder och systrar! I dag sprang jag det snabbaste jag hittills sprungit i år. Roligt att se resultat. Det är ju fortfarande inte några hysteriskt imponerande tider, men jag är glad över att det går fortare. 6,23 min per km.

Det var dessutom fina förhållanden att springa i: sol, svag vind, torr snö på marken. Lite i överkant mycket trafik på stora vägen, men det är ju inget att göra något åt. Och sträckan stan var härlig. Småstadens trähus och sjöbodar i decembersol. Guds stora pussel i hamnen fortsätter, ett miljoners miljarder-bitars med små sexkantiga pusselbitar som han lägger till en bild av bara vitt, vitt.

Musiken i dag Bidrog nog rätt väl till den goda tiden. Man borde alltid börja med Мама Анархия när man springer.

Кино – Мама Анархия

Hazel O’Connor – Monsters in Disguise

Alter Ego – Smithereens

Daft Punk – Digital Love

Curve – Wish You Dead

Isolée – Music…

Ultravox – Dancing With Tears in My Eyes

Junior Jack – Stupidisco

Telepopmusik – Close

Slinky – Terminal 4

Lady Sovereign – Random

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.