Blå dagrar

Det blir lite för långa uppehåll. Jag sprang i måndags, men sedan dess har jag inte hunnit. Jag springer bara hälften av vad jag vill. I vilket fall som helst kom jag ut igen i dag, och min tid blev jättefin: 48,05. Så snabbt har jag inte kommit runt sedan jag började springa igen i mitten av november.

Fina förhållanden: minus fem, vindstilla. Himlen är blå, fast det är det blå hos snötunga moln, och inte det blå hos en klar himmel. Det är den konstiga sorts dag som råder så här års, när det inte blir riktigt ljust på hela dagen. Själva luften känns mörk. Ljuset kommer underifrån, från snön.

Och musiken i dag var riktigt inspirerande:

Запрещённые барабанщики – Голод, голод

Wire – It’s a Boy

The Tiger Lillies – Freakshow

The Cure – Disintegration

Primal Scream – Some Velvet Morning

Nathan Fake – Falmer

Free Kitten – 1, 2, 3

The Radio Dept – The Radio Dept

David Pajo – Icicles

Cocteau Twins – Blind Dumb Deaf

Dinosaur jr – Little Furry Things

I Robots – Frau

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.