Snöstorm utplånar Gräsö.

I dag sprang jag i Öregrund igen, och när jag kom ner till hamnen så jag att Gräsö inte längre existerade. där Sveriges tionde största ö brukar ligga, fanns endast ett grått töcken, och dit var den klargula färjan på väg, utan att jag kunde varna. Vanmäktig fick jag nöja mig med att fascineras av färjprakten – det vägverksgula mot det snöstormsgrå havet och den snöstormsvita himlen.
Det var annars närmast idealiska löpförhållanden: 5 minus, lätt snöfall och luddig snö på vägen. Jag gillar sånt. dock var det lite halt här och där, och på Kavaröbrovägen halkade jag och föll lite.
Och så hade jag ett intermezzo med en plogtraktor, som verkade förfölja mig genom nästan hela centrala Öregrund. Det kan ha bidragit till att jag fick en ganska fin tid.

Jag tycker också att jag hade ganska tur med låtarna i luren i dag:

Leonard Cohen – Dance Me to the End of Love

LCD Soundsystem – Thrills

Isolée – Rest

Telex – Moskow Diskow

Deep Purple – Fireball

The Tiger Lillies – Souvenirs

New Order – Ruined in a Day

VNV Nation – Amhran Comhrac

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.