Springer vidare.

Ja, efter mitt långa långa uppehåll rantar jag nu på ganska rejält: för tredje dagen i rad springer jag rundan i Öregrund, behängd med elektronik som en intensivvårdspatient: iphone, pulsklocka, pulsklockeband runt min manliga bringa. I dag skrämde jag en rospigg på Kavaröbrovägen. Annars spred jag inte så mycket fasa omkring mig.

Pulsklockan är rent groteskt komplicerad. Den har massvis med funktioner som jag inte har en aning om hur man hanterar. Men jag har i alla fall lärt mig hur man tar tid med klockan, och pulsen verkar den ju registrera. I dag har jag en genomsnittspuls pöå 168, vilket är det lägsta hittills. Å andra sidan blev min kilometertid den snabbaste sedan uppehållet.

Och Ipodens bland-funktion försåg mig med följande musikaliskt högstående alster:

uslimgauze – Gujarati Translator

Ascii Disko – Dirty! Filthy!

Break 3000 – Emolition

Playgroup – Make it Happen

Кино – Песня без слов

The Rapture – I Need Your Love

Shellac – Shoe Song

Norrbottens Järn – Diskoplast och Hippievadd

Le Tigre – Deceptacon (DFA Mix)

Front 242 – Welcome to Paradise

Запрещенные Барабанщики – Таблетка

Ride – Twisterella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.