Andra varvet!

Jag hade träningsvärk och det var redan mörkt och slasket stod som spön i backen. Men jag gav mig ändå heroiskt ut på en ny runda. Strax bortom Öregrunds skola skrämde jag upp ett rådjur, och på Västergatan, ner mot hamnen, skrämde jag två damer på aftonpromenad till döds, nästan.

Min sluttid blev sämre än förra gången, men jag är ändå ganska glad över att jag inte hoppade över rundan. Hade dessutom köpt nya skor som var lite bättre anpassade vinterväglag, och de kändes jättefina. Skönt att vara torr om fötterna i slasket.

Ondskan i kroppen var inte förfärligt knäckande, men nu, så här en timme senare, känns det rätt eländigt. Men det går över. Man vänjer sig, som det heter i visan.

I lurn i dag:

U96 – Das Boot

Stone Roses – Made of Stone

Orchre Oak – Camel Dreams (Smile Reprise)

Cocteau Twins – Iceblink Luck

Кино – В наших глазах

Anthony Rother – Back Home

Sage Francis – Kill Ya Momz

1999 – Looking Good

m-ziq – Scrape

Jurassic 5 – Break

Oingo Boingo – Nothing to Fear

Daft Punk – Make Love

Age of Chance – From Now on, This Will Be Your God

Junior Jack – Stupidisco Extended Original

Sonic Youth – Or

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.