Back on Track!

Efter en liten paus på tre månader är jag nu tillbaka i löpspåret. En ny runda, i Öregrund, ca 7,5 km. Behaglig novembersvalka, och snödrivor i vägkanterna. Nytt för dagen – en pulsmätare som jag fick i augusti i födelsedagspresent av min storebror: tack, Jan. Av den kan jag läsa att jag sprungit i 52 minuter och 48 sekunder, med en genomsnittspuls på 173.

Jag har kanske inte klurat ut alla finurliga finesser på pulsklockan (Beurer PM80), men det hinner jag kanske med.

Det kändes ganska okej att springa, fast jag gjort ett så långt uppehåll. Två minuter efter start var jag enormt trött, och jag kunde notera att pulsen steg ganska raskt (roliga nya grejer man kan göra när man springer – kolla pulsen…). Mot slutet toksprang jag och var uppe nästan 200.

Nu gäller det bara för mig att lyckas fortsätta. Eftersom jag generellt tycker det är rätt trist att springa, har jag lätt att hitta undanflykter.

Och, för er som undrat: här är vad som fanns i lurarna:

Adam Ant – Dog Eat Dog

Shellac – House Full of Garbage

Stone Roses – Waterfall

Front 242 – Work 01

Juergen Paape – How Great Though Art

Alice Deejay – Back in My Life

Кино – Когда твоя девушка больна

Muslimgauze – Rent a Hookah

Underworld – Luetin

Muslimqauze – Gopi Juggle

Ozgur Can – Mind Your Step

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.