Oemotståndlig tjuskraft.

Det verkar vara kört med att få upp någon fart i sommarvärmen. I dag gjorde jag ett tappert försök att öka tempot, men jag kroknade ganska snart och var tillbaka i slölunken. Kohjorden vid Börstils kyrka blev i och för sig uppskrämd och försökte ursinnigt ta sig undan mig. Det fåniga var bara att de sprang åt samma håll, så där sprang vi, jag och hela hjorden, på var sin sida om stängslet, i riktning mot Börstils kyrka. Jag vet inte varför, men det kändes lite pinsamt på något vis. I synnerhet när bilar körde förbi på Uppsalavägen och såg oss (korna och jag) kapplöpa till mässan. Nå, jag kom runt och jag kom fram och sen satt jag en stund och svettades och kämpade undan bromsar som fann min svettiga och manligt kraftfulla kropp oemotståndlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.