Plusgrader.

Så vitt jag vet sprang jag nu i dag för första gången i plusgrader, sedan den heroiska nystarten i januari. Det snöade dessutom i natt, så det låg ett litet täcke kramsnö över spåret, vilket egentligen inte var någon nackdel: fint fäste och mjukt att springa på. Inte ett dugg halt. Jag märkte i dag att jag tänkte på annat medan jag sprang (jag funderade över Georgien och den underliga skandalen, där TV-kanalen Imedi publicerade en fejk-nyhet om att Ryssland invaderat igen). Det här måste ju innebära att jag gjort framsteg.

Tiden hyfsad, sämre än i förrgår, men hyfsad.

Låtlistan i dag:

Wire – A Public Place

Sonar – Close Your Eyes

Underworld – Luetin

The Stone Roses – I Wanna Be Adored

Konfekt – Drive

Taking Back Sunday – Set Your Phasers on Stun

Кино – Прогулка романтика

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.