Löpfeber.

I dag sprang jag i kroppstemperatur: 36,6. Jag har svårt att komma under sju minuter per kilometer i snön, men jag tröstar mig med att det är ett slags styrketräning och säkert nyttigt på något vis. Men det irriterar mig lite att det inte syns på min träningsdagbok på jogg.se http://jogg.se/?sida=tdbfull&id=19475 hur löpförhållandena ser ut. Nu har jag med fruktansvärda ansträngningar sprungit i djupsnö, men det enda som syns är att jag sprungit långsamt. Orättvist på något vis. Sen verkar det vara nåt vaj med ipoden, för halva spåret plockade den bara fram låtar med Кино.

Кино – Троллейбус

Кино – Кончится лето

Кино – Восьмиклассница

Кино – Война

Moskwa TV – Tekno Talk

Lady Souvereign – Hoodie

Muslimgauze – Shah of Persia

Wire – Pieta

Taking Back Sunday – Set Phasers to Stun

Black Devil – No Regrets

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.