Back to Trudging!

Pulsträning igen! Helgens snö föll även över Fagerskogens löpspår. Spåren var uppfräschade med snöscooter, men scootern har god översnökapacitet. Den sjunker inte ner, eftersom dess tyngd sprids ut över ett ganska stort område. Jag, däremot, placerar alla mina hundratals kilo på ca en kvadratfots område och sjunker djupt ner i scoterspåret. För att över huvud taget ta sig framåt måste jag springa med fötterna starkt utåt åt sidan. Och så sjunka ner för varje steg. Så dagens runda tog 39 minuter och 7 sekunder, och det kan inte kallas snabbt, ens om man är en abborre, vilket, som bekant, är den långsammaste fisk som finns.

Dagens musikskörd:

Taking Back Sunday – Little Devotional

Gogol Bordello – Start Wearing Purple

Beck – Sexx Laws

Underworld – Born Slippy Nuxx

Underworld – Dinosaur Adventure 3D

The Rootsman vs Muslimgauze – Gaza Parts 1 & 2

Леонид Утесов – Марш Веселых Ребят

Sole – Da Baddest Poet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.