Snabbare än Gunder Hägg!

Jag har gnällt högljutt över djupsnön i löpspåret i Fagerskogen, men så läste jag på ett löparforum att Gunder Hägg rekommenderade löpning i djupsnö som en mycket effektiv träningsmetod. Redan nu kan jag konstatera att jag är snabbare än Gunder Hägg, vilket med tanke på att han är död sen 2004 kanske inte är en så imponerande prestation.

I vilket fall som helst är det tydligen inte många som löptränar just nu, för spåret blir aldrig riktigt upptrampat: jag får liksom inget fäste att skjuta ifrån med fötterna när jag springer, och det ojämna underlaget gör att fötterna glider hit och dit. Jobbigt, men i dag gick det ganska bra.

Dagens musik:

New Order – Shellshock

Joe Michael – Dancing

Gogol Bordello – Haltura

Rewind – Night in the City

Starry Shehan – Don’t Cry

Balqis – Habibi

The Rapture – Heaven

LCD Soundsystem – Give it Up

Jag konstaterar ibland att det verkar som om det är mitt undermedvetna som manar fram musiken ur shuffeln: det kan inte vara en slump att en låt med titeln Give it Up kommer upp. Eller Shellshock! Eller Haltura!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.