Andra dagen.

Lämmen och ledbruten och skavsår i hålfoten. Men det är bara att ge sig ut i spåret. Själva vitsen med löpträning är att inte ge sig något alternativ. Skulle jag vänta på att det kändes bra att springa, då skulle jag bli sittande i soffan.

Löpning gör ont, det är enformigt och svettigt. Det finns inget njutbart med löpträning.

Träningsvärk och skavsår är naturliga konsekvenser av att pausa i femton månader: det är bara att springa på. Så jag sprang på.

Det är ingen imponerande distans, men jag sliter hund. Och orkar. Jobbigast är sträckan från löpspåret och hem – det är exakt en kilometer enligt kartan. En lång lång raksträcka mellan villaträgårdar.

I morgon, däremot, ska jag ha en återhämtningsdag. Skavsåret bekymrar mig, och jag ska gå till apoteket och se om de inte säljer lämpliga plåster. Borde köpa nya skor, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.