Nystart!

Come back! I dag sprang jag första gången på femton månader. Låt oss säga att det var ett experiment för att se hur pass väl det funkar med den här sortens bakslag. Jag har gått upp kanske 10-12 kilo under året, vilket både syns och känns. Men jag har metodiskt gjort slut på alla undanflykter, och det känns bra.

Jag sprang i Fagerskogen i Enköping, där man har ett springspår vid sidan av skidspåren, och det var en ganska behaglig runda – underligt nog inga uppförsbackar, men ett par ganska branta små nedåtlut. Och så sprang jag vilse när jag trodde jag var framme.

Men det gick mycket bättre än jag trodde. Jag orkade springa hela rundan och allt kändes bra. Än har jag inte drabbats av någon träningsvärk, men vi får väl se. I morgon ska jag också ut i spåret.

Jag ska ta det lite lugnt så här i början, men målet är ju att komma tillbaka till milslånga rundor. Och så måste jag köpa en ny lursladd till min ipod, för den verkar ha försvunnit i flytten. Men det känns bra att vara igång igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.