LEEEDIG!!!

Tbilisi. Efter fyra veckor på chefspost ska jag nu vara ledig, och jag kan inte minnas när jag senast såg fram emot en ledighet som nu! Och nu är den här. Jag lämnar min lilla grupp i kaos – knappt några är i tjänst. Men jag ska vara ledig och inte tänka ett ögonblick på det slit som de stackars arma satarna som inte är lediga nu tvingas utföra. Jag tror att de kommer att fixa det, men det blir ett tungt jobb för dem allihop.
Jag, däremot, ska lata mig i Petersburg. Dit ska jag åka för att träffa min lilla dotter som studerar där. Vi ska gå på museer och teater och äta lyxig hotellfrukost – ett koncept som en kollega här i Tbilisi introducerat. Det är något visst med att sitta och äta frukostbuffé större delen av en söndagsförmiddag.
I villket fall som helst ska jag ha en sköön och slööö ledighet. Nästa fredag är jag på jobbet igen.

En kommentar till “LEEEDIG!!!”

  1. Det låter härligt! Det är du värd efter 4 veckors chefande, oj oj, jag är så imponerad, blir helt matt bara av att tänka på chefsansvar. Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.