Telefonterrorism.

Så skaffade jag bredband och en miljon TV-kanaler till sommarstugan i skogen. Kopplade in. Insåg att ”första jacket” satt obekvämt för att koppla ihop systemet med TV:n, och köpte en ”flytta-första-jacket-sats”.
Skruvade fast, kopplade in. Allt funkade glimrande. Dock: sladden var tjugofem meter lång, och så långt hus har inte jag. Och nu var det faktiskt så att jag tyckte att det såg skräpigt och ovårdat ut med trasslig telefonsladd överallt – jag ville att det skulle se PRYDLIGT ut! Jag vill ha ordning i min vardag, för att kunna vara kaotisk i mitt skapande. Så jag satte igång att fästa sladden snyggt bakom lister och runt dörrposter. Och i settet ingick en skarvdosa. Det var bara att kapa och skarva. Så då gjorde jag det.

Ja, och sen dess råder radiotystnad. Inte bara upphörde mina möjligheter att koppla upp mig mot Internet – jag klippte av telefonkontakt och TV-mottagning också. Det riktigt kändes hur skogen tog ett par tre steg närmare huset. Snart kryper rötterna in genom fönstren, fjättrar mig vid golvet och precis utom räckhåll ligger avbitartången. Jag sträcker armen till det yttersta, men den framryckande skogen håller fast mig: inget djävla Internet i våran skog!

2 reaktioner till “Telefonterrorism.”

  1. Förlåt att jag ler 🙂
    men det är inget elakt leende… Vilken tur att du inte blev något tekniskt, typ elektriker eller så!!! och det ska väl gå att laga nån gång, hoppas jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.