Tränar mig klen.

Jag har inte uppdaterat den här bloggen på rätt länge – inte sedan december. Då hade jag min introduktion i det här med styrketräning och gym. Och en läkare gick igenom kondition och hälsoläge. Det har nu gått sju månader. Jag har tränat ungefär fyra gånger i veckan – två gånger i veckan med personlig tränare, två gånger har jag kört på egen hand.

I dag tyckte gym-doktorn att det var dags för en ny hälsokontroll – och nu vet jag vad resultat jag har av sju månaders träning med PT:

Jag har behållit min vikt.

Jag har fått försämrad allmänkondition.

Och detta för 600 euro per år, avgiften för PT oräknad.

När jag kommer hem till Sverige igen ska jag sluta med den här fåniga styrketräningen och börja springa igen.

2 reaktioner till “Tränar mig klen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.