Måndagsrunda.

I går helgade jag vilodagen, och i dag var det dags att ge sig ut och springa igen. Omkring noll, grått och lite halare än vad som var njutbart. det är skönt att märka att jag kan hålls lite högre tempo än tidigare, men det är ju fortfarande inga särskilt imponerande tidere. Men vafan? Sá bråttom har jag väl inte. På Kavaröbrogatan såg jag en ekorre, annars inga större upplevelser av vildmark. Havet är fortfarande rätt tjusigt – jag gillar att springa runt hamnen i Öregrund.
Och visst försågs jag av musik genom ipoden:
Sonic Youth – Starfield Road
The Album Leaf – Window (Enormt ospringbar låt, máste städa springlistan)
LCD Soundsystem – Thrills
Nine Inch Nails – Kinda I Want to
Здапрещенные барабанщики – Як казав я
Ahmed Abdul-Malik – Rooh (The Souk)
Isolée – Keep on Dancing
A Silver Mt. Zion – Standing Guard ’Round the Side of Your Bed
Wire – The Queen of Ur and the King of Um
Muslimgauze – Benazir Bhutto’s Hands Are Clean
Shearwater – If You Stay Sober
Гимн Советского Союза

Ja, det är nog dags att städa lite i springlistan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.