Snö!

Så är vinterunderlaget en realitet. Dagen är strängt taget härligt grå. Som stål, som filt, som sömniga ögonlock. Som smörgåspapper runt ostmackor. Gårdagens blåst har lagt sig, och det är behagligt med kramsnö under skorna.
Jag gjorde några tappra försök att öka tempot, men det funkar inget vidare. Lite snabbare än tidigare går det nog, men inte är det några imponerande tider på mina rundor. Men jag inbillar mig att det kanske blir bättre så småningom. Jag har i alla all gått ner till under tresiffrigt i vikt, och det kan ju var en glädjekälla.
Dagens musikutbud:
Muslimgauze – Algeciras
Ascii disko – Black Metal
Charlie – Spacer Woman
Krishna – Circulate (Sensi Mix)
Кино – Хочу перемен
Кино – в наших глазах
Francesco Zappa – 1st Movement: Andante
Andrew Thomas – M+K
Muslimgauze – Fakir Palm
Muslimgauze – Gurdiev Sing, Bizarre Guru of …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.