Dimma och gråhet.

Måndagsdimma, måndagsmorgon. Inte mycket att säga om dagens runda, ingen lyckades jag skrämma, ens. I går tog jag mig en vilodag för att låta träningsvärken ge med sig lite, men det gjorde ändå ont i låren när jag sprang. Jag är inte heller nöjd med min tid, även om det är den snabbaste hittills: 6,56 per kilometer.

Och enligt pulsklockan springer jag på en puls sjukligt mycket högre än vad som nyttigt vore: min snittpuls är 166, och den borde, enligt pulsklockan, vara ca 120.

Efter löprundan – frukost på ägg och te.

Och dagens melodier:

Muslimgauze – Please Leave Calcutta as You Found it

Gogol Bordello – Huliganjetta

Mr Miyagi – Fancy Pants

New Order – Age of Consent (Howie B. Remix)

abe duque – Champagne Days, Cocaine Nights

Книо – Спокойная ночь

Amr Diab – Nour al Ain

Taschen – Carnival

Ulrich Schnauss – Justin Robertsson

Taking Back Sunday – I Am Fred Astair

Muslimgauze – Bengal Motorcycle Death Trap

Shellac – Ghosts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.