Vilse i skogen.

Jag har märkt att det ofta är svårt att få träningen att fungera på sommaren. Man har för mycket annat för sig, och här i stugan finns inget självklart löpspår inpå knutarna. Att bara springa runt i skogen bland stockar och rötter verkar jobbigt.
Men nyss spanade jag upp en lämlig tur: drygt 7 kilometer lång, och i dag lyckades jag övertyga mig själv om att det inte fanns några bra undanflykter kvar: ut i spåret. Och allt gick fintfint: ut mot 288:an, till vänster vid Börstils kyrka, ett litet avsnitt på 76:an och så in vid avtagsvägen mot Assjö. Blandat underlag, blandad terräng. Sista avsnittet, från Assjö och till stugan, gick på skogsvägar, och där kom jag vilse.
Jag irrade bland slåtterängar och hyggen tills jag hittade fram: och då var jag nästan framme vid stora vägen och hade en två kilometer kvar.
I vilket fall som helst var det ett riktigt trevlig löppass, men ganska långt. Nästan en och en halv timme: 1.23.36. Säkert nyttigt, men jag ska försöka se hur jag egentligen ska springa till nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.