Och jag som hade hoppats!

I går lovade de snökaos hela dagen, och redan i går kväll kunde jag notera hur snön yrde. När jag vaknade i morse formligen mös jag inför tanken på att ha ett underbart giltigt svepskäl att inte springa. Men när jag tittade ut så var det sol. På marken låg ett centimetertjockt täcke av jungfrulig nysnö, och alla undanflykterna sprack som troll i solen.

Så det var bara att hänga på sig träningsoverallen och ge sig ut. I mycket hård vind, visade det sig, och eftersom det är så platt här i Uppland driver snön upp snabbt. På en del håll var det rentav svårt att se var jag skulle springa. I själva skogen var det inte så blåsigt, men mysigt när vinden rev ner snö från grantopparna.

Dagens musik:

Tabla Vin – Dayztrippers

Кино – Последный герой

Alter Ego – Rocker

New Order – Spooky

LCD Soundsystem – Yeah

Cocteau Twins – Blind Dumb Deaf

Cyber People – Doktor Faustus

3 reaktioner till “Och jag som hade hoppats!”

  1. Nja. Du hade kunnat komma undan. Det här vädret är inte springvänligt, inte vänligt mot nånting. Mer än möjligen när det gäller att kolla runt på lite bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.