Roligt!

Första gången under sju minuter/kilometern. Soligt och härligt. Jag fattar inte snacket om att vintern aldrig tar slut – har de inte märkt att det är vååår! Solen går upp allt tidigare, och det är en helt annan energi i solljuset än för bara ett par veckor sen. Och så talgoxarna som sjunger som galningar. I dag var det ganska kallt i spåret, men det är bara bra. I det här vädret blir snön fast och lättsprungen, och kanske just därför kunde jag pinna på ganska hyfsat. Jag är nöjd.

Musiken i dag:

New Order – Age of Consent

Taking Back Sunday – I am Fred Astair

Nine Inch Nails – The Day the World Went Away

The Rapture – House of Jelous Lovers

Underworld – Mo Move

Cabernet Deneuve – Марина улибается

The Rapture – Sister Saviour

Cabernet Deneuve – Под водой

Muslimgauze – Hindustani Wireless Blackout

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.