Fortsatt framåt!

Först vill jag ha det sagt: jag är enormt nöjd med årets vinter. Minusgrader och snötäcke sen mitten av december, och inget talar för att allt ska smälta ner förrän långt fram i mars. Jag stormtrivs med allt det vita, jag tycker det är härligt med den kalla luften och solen är aldrig soligare än när den reflekteras i en miljon miljarder snöflingor på marken. Jag känner stark längtan efter att leta upp en renfäll och lägga mig i en snödriva.

Icke desto mindre börjar jag känna mig trött på att springa i nysnö. I natt snöade det igen, inte så mycket, men tillräckligt för att det skulle vara slitsamt. Fötterna sjunker ner och glider undan; underlaget är ojämt och knöligt. Det är jobbigt. Det är lite märkligt när jag lämnar elljusspåret och kommer ut på asfalten – plötsligt känns det som om jag tappat en massa i vikt.

Men bortsett från löpspåret: jag säger JA till vintern!

Och så musiksnobberiet:

Taschen – Carnival

Wire – Boiling Boy

Nuria Lita – Kafez

Sage Francis – Personal Journal

Telepopmusik – Close

Wire – It’s a Boy

Muslimgauze – Namiki an Wadda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.