Njutningen, då?

Varenda en jag talar med om att jag börjat springa kommenterar det hela med ”så härligt”, och så talar de om att hur sköööönt det är att springa. Varje morgon när jag vaknar, så tänker jag med fasa – snart ska jag ut och springa. Det är bara avskyvärt och jobbigt. Och jag har noterat att jag börjar svettas snabbare nu, än innan jag började springa. Det finns inte ett korn av det berömda löparknarket i mig. Det är rätt skönt när jag kommer hem och vet att jag inte ska springa på nästan 24 timmar. Men annars finns det inget som är skönt med att springa.

Dagens ipodskörd:

Nine Inch Nails – Head Like a Hole

Klaatu – Across the Universe in Eighty Days

Muslimgauze – Beit Nuba

Gogol Bordello – Huliganjetta

Zetat – Summer Breeze

Кино – Печаль

μ-ziq – Autumn Acid

Frank Zappa – No 3. Second Movement – Presto

New Order – Regret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.