Ännu fortare!

På infarten mot Assjö by finns en skylt som maximerar hastigheten till 30 km/timmen. Och det är tur det, för nu börar jag få upp farten! I dag var det kallt och dimmigt, och jag sprang som en smörklick i en stekpanna för att hålla värmen. Kilometertiden blev 6.25 eller nåt. Fullständigt fantastiskt, tycker jag. Jag har alltså på ungefär en vecka sänkt kilometertiden med trettio sekunder.
Innan jag gjorde mitt långa uppehåll, alltså fram till sommaren 2008, så brukade jag ha en kilometertid på omkring 6 minuter. Det är roligt att se att ett och ett halvt års uppehåll inte gör så mycket skada som jag trodde.
Nu hoppas jag bara att jag ska kunna komma in i mina sköna sommarbyxor… Inte för att det behövs i kylan och blötan, men av princip!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.