På trekvart!

Aldrig någonsin har någon sprungit en så kort sträcka på så lång tid med så stor möda! Dagens varv i Fagerskogen tog 44 minuter och 50 sekunder. Det är inte särskilt snabbt. Och jag har även upptäckt att trots allt jag skrev i första inlägget efter uppehållet – så finns det uppförsbackar i Fagerskogen. Små, arga uppförsbackar finns det.

Men kanske kan jag säga till mitt försvar att det låg tjugo centimeter nysnö i löpspåret. Jag pulsade i rätt djup snö och drömde om skidor, men lyckades hålla ett slags löpsteg ändå. Detta är nog det jobbigaste jag gjort sedan jag överhuvudtaget började springa.

http://jogg.se/?sida=tdbfull&id=19475

Stor hjälp i spåret vad iPodden, som jag nu skaffat hörlurar till. Följande musikstycken hjälpte mig runt i pulsspåret.

New Order – Thieves like Us

Wire – Follow the Locust

Kino – Romantika

Leh Masak – Pars du West (Souk Mix)

Dr Lelektruv – Ladyshave

Cocteau Twins – Lazy Calm

Free Kitten – Oh Baby

Leonid Utesov – U Samovara

Zapresjtjennye Barabansjtjiki – Slutjaj v Makdonaldse

En kommentar till “På trekvart!”

  1. А ведь еще какие-то пара метров осадков – и ты бы бегал, как куропатка: под снегом. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.