800 män.

800 män köade för köttslamsor med potatismos, och fyra timmar senare köade samma 800 män för ”havets läckerheter”, med pasta al qaida. Mycket hav och lite läckerheter. Vissna salladsblad i stora bunkar och tragiskt utspädd äppeljuice. Stimmande slamrande akustik och plasttallrikar. Enklare hade varit att dela ut slevar och låta alla stå vid hoar. Evighetslånga kön gjorde lunchen till mycket kötid lite mattid. Glufsande glupande klafsade de 800 männen i sig sin lankiga fiskgryta och spiller på skjortan.
Ett budgetvalhall. Som bekant är Valhall den plats dit stupade hjältar kommer när de dött i strid. Det här är det valhall dit bullmajorerna kommer när de dör. Varje dag ägnar de dagarna åt möten och planering, och så om aftonen samlas de alla för att äta ”havets läckerheter” och dricka äppelljuice och skryta inför sina vänner om alla möten de varit på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.