Ohämmade fördomar!

Nog är det ändå spännande med Internet. När folk inte tror att någon lyssnar, så häver de ur sig vad som helst:

De flesta turkar gillar att leka med vatten så att det
stänker och plaskar. Turkar är mycket personliga, charmiga och sällskapliga. De
småpratar gärna och svarar på tilltal. De är nyfikna, livliga och intelligenta.

Eller:

Ryssen vill gärna vara med när det händer något och intresserar sig mycket för vad vi människor håller på med. Den är med vid matlagning, diskning, städning, duschning, toalettbesök, ja, allt somhänder i huset. Och ryssen vill ofta ”hjälpa till” med mer eller mindre lyckat resultat. Många kan konsten att öppna dörrar, även ytterdörren, så det kan vara en bra idé att låsa ytterdörren även när man är hemma. För att inte tala om hur intresserade de är av tekniska saker! Min egen rysshona brukade tidigare trycka på lite olika knappar på datorns tangentbord så att de mest underliga saker hände. Ryssar är både keliga och tillgivna. De älskar att bli klappade och kliade och kommer ofta och ber om det.

Det här handlar naturligtvis om katter, men visst får man fascinerande bilder i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.